Jump to content

Recommended Posts

Hola, el otro dia por erro hice un corto.. por la toma 12v mechero, desde ese dia no funciona mmi,  he pasado el vagcom y me sale este fallo.. en el modulo 5f no puedo entrar, ni en radio, navegacion.. etc.. he mirado ya fusibles y quitado bateria.. pero nada

 

1 Fault Found:

 

16776995 - Databus

          U1121 00 [009] - Missing Message

          [New feature! Extended UDS fault detail is only supported by current gen. interfaces]

          Confirmed - Tested Since Memory Clear

             Freeze Frame:

                    Fault Status: 00000001

                    Fault Priority: 6

                    Fault Frequency: 1

                    Reset counter: 202

                    Mileage: 93127 km

                    Date: 2021.03.31

                    Time: 01:13:07

Link to post
Share on other sites

pues para empezar necesitarias saber en el conector del mmi cual son las alimentaciones positivas y negativas para saber si esta alimentada la unidad del mmi y si estan bien las alimentaciones me temo lo peor que se puede haber estropeado la unidad lo raro es que no tengas ningun fusible fundido ya que estan para eso para evitar averias mas gordas

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...